2017-04-14 09:00:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Semmit ne vigyen túlzásba!

Napi horoszkóp április 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma felmerülhet az igény, hogy közös jövedelmüket növeljék, hitelt vegyenek fel, de ebben óvatosnak kell lennie, hogy lelkesedésében nem lépjen túl az ésszerűség határain.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Az üzletben és az életben általában is érdemes kerülni a felesleges kockázatokat. Egyébként jókedvű, kiegyensúlyozott napra számíthat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Most jól tudja ötleteit, és ismereteit a gyakorlatba is átültetni. A bolygók segítenek Önnek abban, hogy be tudjon biztosítani bizonyos dolgokat, terveket. Csak arra kell figyelnie, hogy az érdekelt felek betartsák a szabályokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Amit ma mond, annak nagy jelentősége lesz, és hosszú távú következményei, úgyhogy jól fontolja meg a szavait.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most számolnia kell a következményekkel is, ezért legyen sokkal óvatosabb. Este egy vitát tárgyilagosan és józanul kell majd lezárnia.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, most gyorsan változik a világ, szerencsére a jó oldalára. Minden helyzetben tud majd érvényesülni. Este élvezheti a Vénusz támogatását a Halak jegyéből.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez az Ön gondjait jelző sorsterületre esik. Most minden a pontos tervezésen múlik. Ajánlatos, hogy nagyon figyeljen mindenre. Állítson fel fontossági sorrendet. Maradjon a realitás talaján, hogy ne érje kellemetlen meglepetés.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, jó fényszögben a Neptunusszal. Kellemes napra számíthat, nyugalomban készülődik az ünnepekre. Este a párjával kell tisztáznia egy félreértést.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Remek napra számíthat, főleg, ha a szeretteivel tölti! A szerelem esélyei is megnőnek, ha ön egyedülálló, most sikerrel ismerkedhet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Fontos, hogy semmit ne vigyen túlzásba, az étkezés terén is legyen mértékletes és költekezésben is. Egyébként remek napra számíthat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön képes odafigyelni az árnyalatokra, elmélyedni valamiben, ami felkelti érdeklődését. Ez a belső fejlődés ideje, meglehet, bizonyos külső szélcsend közepette. Hagyjon elegendő időt magának mindenre!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, jó fényszögben a Neptunuszzal. Ne bonyolódjon intrikákba, pletykába. Jól fontolja meg a szavait, mert mélyen megsérthet valakit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: